Samen wandelen brengt een aparte en mooie energie los. Een diversiteit aan mensen, achtergronden, vragen en culturen, mengen zich tijdens de wandeling. Er mogen gesprekken ontstaan, er mogen vragen gesteld worden en er mag stilte zijn.
Bij de groepswandelingen die ik geef gaat het niet om de kilometers die gelopen worden, maar meer om de intensiteit van het beleven van de route en wat het wandelen voor jou betekent en met jou doet.

Tijdens de groepswandelingen geef ik de ruimte om te laten ontstaan wat komen wil. Dit doe ik naast het wandelen ook door oefeningen die ik geef. Deze oefeningen helpen jou om inzicht te krijgen in de vragen die je hebt op dat moment.
Niets moet, zelfs de route die gewandeld wordt kan een wending nemen door iets wat zich aandient. Zo maken we de invulling van de groepswandeling samen en voel je wat het met jou doet om op dat moment onderdeel te zijn van de groep.

We kijken naar welke boodschappen de natuur voor ons in petto heeft, we voelen wat de zon en de wind voor ons betekent, we ervaren de geluiden die we horen, we delen wat we delen willen en ervaren de stilte tot diep in ons zelf.

Je hoeft geen grote wandelaar te zijn, het wandeltempo is niet hoog en we lopen hooguit 2,5 uur.

Het zijn losse wandelingen, dus je bent vrij om ieder willekeurige wandeling mee te lopen.
Wel graag vooraf opgeven. We wandelen in de omgeving van Den Haag.

Mocht je na de wandeling behoefte hebben aan een 1-op-1 gesprek, dan is persoonlijke coaching een optie. Daarvoor kun je aansluitend een nieuwe afspraak maken.

Kosten wandeling: € 12,50 incl. btw

AANMELDEN

Wees wie je bent in al je pracht

wit blad