luisterkind volwassenenHerken je dat, dat je soms in je leven even niet meer weet welke richting je op mag en kan gaan? Dat het een warboel lijkt en je door de bomen het bos niet meer ziet?

Het is dan fijn om iemand te hebben die orde schept in de chaos. Die je weer wat zicht biedt, je een hand geeft en zegt ‘Kom op, ik help je verder op je pad!’

Nou, ik zal je zeggen dat ik weet wie je die hand kan bieden… namelijk Jijzelf!

Door middel van een Luisterkind afstemming maak ik op afstand op zielsniveau contact met jou en ga met je in gesprek. Jij reikt jezelf vervolgens de handvatten aan om verder te komen, om te begrijpen wat de volgende stappen zijn, wat daar voor nodig is en je geeft vanuit je innerlijke energie, je ziel, antwoord op de vragen die je me vanuit je hoofd gesteld hebt.

Alles gaat op afstand, dus geen enkele vorm van belasting. Aansluitend stuur ik je de hele afstemming per mail toe.

Dus zit je niet lekker in je vel? Wil je helderheid waar je vervolgstappen je gaan brengen? Wil je wat handvatten hebben om verder vooruit te komen? Ben je gewoon benieuwd naar wat je innerlijke JIJ je te zeggen heeft?
Vraag dan een Luisterkind afstemming aan, stuur me je vragen en je foto en laat mij in gesprek met je gaan, op een diepere laag in jou en zie vervolgens hoe je weer verder kunt.

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen van 0 tot 110 jaar, die met vragen over zichzelf en zijn leven zit en even niet verder lijkt te kunnen.
Doordat ik op afstand in jouw energie werk is afstand geen obstakel en zijn er geen reiskosten en wachtkamers.

Dus kun je wat hulp gebruiken? Laat mij dan contact maken met jouw Innerlijke Jij, zodat je jezelf die hand kunt bieden en weer vooruit kunt gaan.

Kosten: Luisterkind afstemming € 85,00 incl. btw

AANMELDEN

Wees wie je bent in al je pracht

wit blad