geboortebegeleiding baby 01Negen maanden, van minuscuul klein naar een volledig ontwikkeld kindje, het blijft een mooi wonder, zwanger zijn. Jij voelt jouw kindje in je buik, wellicht kun je er contact mee maken door je handen op je buik te leggen. Tijdens de controle en de echo hoor je het hartje en zie je jullie kindje op de foto.

Met de Geboortebegeleiding gaan we nog een stapje verder. Door middel van vier Luisterkind afstemmingen ga ik in gesprek met jullie kindje en begeleid ik het richting de geboorte. Vier afstemmingen van een half uur, waarin ik hoor of je kindje nog iets nodig heeft, hoe het zich voelt zo in jouw buik, hoe het naar de geboorte kijkt en alles wat het verder wil delen*.

Wees welkom

  • Je komt voor de Geboortebegeleiding in aanmerking, als je rond de 28 weken zwanger bent.
  • We spreken vier vaste dagen en tijden af, met een week tussenruimte.
  • Je mag me de vragen stellen die je hebt, ik neem ze mee in de afstemmingen.
  • Op de vier vaste dagen en tijden stem ik me af op jullie kindje en heb jij een moment in rust voor jezelf.
  • We delen de ervaringen en de afstemming via de e-mail.
  • Iedere afstemming heeft een eigen invulling en er zit een opbouw in richting de geboorte.

Omdat het via de Luisterkind Methode gaat, werkt alles op afstand en is er geen extra belasting voor jou. Je mag het half uur gewoon heerlijk doen wat je goed voelt, ontspannen liggen of zitten, in bad of op bed. De keuze is vrij en volledig aan jou.

Ik loop vier weken met je op, je mag alles vragen wat je wilt en jullie kindje gaat bepalen waar het antwoord op gaat geven.

Zo kun je jullie kindje het de laatste weken van je zwangerschap zo comfortabel mogelijk maken en krijg je ook alvast een kleine voorsprong, door met de Geboortebegeleiding te weten waar het na de geboorte behoefte aan heeft.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, voel je vrij om contact met me op te nemen.

*Ik houd me niet bezig met de medische kant van de zwangerschap, maar luister alleen naar wat jullie kindje te vertellen heeft en neem de vragen mee die jullie hebben.

Kosten: Geboortebegeleiding, 4 x 30 minuten € 150,00 incl. btw

AANMELDEN

Wees wie je bent in al je pracht

wit blad