luisterkind volwassenen

Luisterkindopleiding

Met een Luisterkindafstemming is het mogelijk om een kind of volwassene te helpen op een zachte manier. Door af te stemmen op de ander en zo telepatisch in gesprek te gaan kan je er helemaal voor de ander zijn en luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft. Door alleen vragen te stellen en niets in te vullen voelt de ander zich volledig gehoord en kan hij of zij aan zichzelf meegeven wat er nodig is om de gewenste verandering in te zetten.

Op 26 mei 2019 start er een nieuwe opleidingsgroep in Gouda en op 6 oktober in Poeldijk. De opleiding duurt totaal een half jaar en zal gegeven worden door Monica Schreiner. Zij zal jou  begeleiden in deze periode waarin je leert werken met deze prachtige methode. 

Als je meer informatie wilt kijk dan op de website van de grondlegster van de methode Diana Hendriks op https://www.dianahendriks.nl/ of maak een belafspraak met mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Als je je direct wilt aanmelden kan dat via:

https://www.dianahendriks.nl/pvforms/inschrijven-monica-schreiner-gouda-zo-26-mei-zon-23-juni-zon-21-juli-zon-15-sept-zon-13-okt-2019/

https://www.dianahendriks.nl/pvforms/inschrijven-monica-schreiner-poeldijk-zon-6-okt-zon-3-nov-zon-1-dec-zon-5-jan-zon-2-feb-2020/

Wees wie je bent in al je pracht

wit blad